BorderShop Puttgarden

Nordic UAV’s største projekt til dato er nok BorderShop Puttgarden med 8.000 kvadratmeter butik i 4 plan. En stor udfordring, som var fantastisk at gå til. Arbejdet blev udført om natten, hvor der var færrest gæster i forretningen. En forretning som BorderShop består af et utal af vareører, der alle skal kunne besigtiges i 3D modellen, og det krævede derfor det største antal scan, NUAV har produceret for én enkelt model. Det krævede grundig planlægning, og efter 12,5 timers hårdt arbejde uden pauser, var casen klar til finpudsning og processing.

BorderShop Puttgarden er den ene af Scandlines’ 2 bordershops. Som navnet antyder, ligger den ene i Puttgarden, og nr 2 forretning ligger i Rostock. I BorderShop finder du vin, øl, spiritus og slik, snacks og chokolade til billige priser, men du kan også få mange gode tilbud på eksempelvis legetøj og husholdning. Én af verdens mest kostbare whiskey findes naturligvis også i BorderShop – Balvenie 50 YO til den nette sum af 250.000 kroner.

BorderShop Puttgarden huses i en gammel ombygget færge, og er verdens største taxfree grænsehandel.

Vil du også have DIN forretning åben for virtuelle besøgende døgnet rundt? Kontakt os for mere info…

Klik på billedet for afspildning af video-præsentation

Klik på billedet for at afspille videoen

One Reply to “BorderShop Puttgarden”

Leave a Reply