3D Tours

Få en komplet 3D model med en enkelt scanning der kan hjælpe med at markedsføre og drive din virksomhed – en effektiv vitaminindsprøjtning for din markedsføring.

Prøv selv at gå lidt rundt i eksemplerne nedenfor – og bliv overbevist. Kontakt os for mere info, eller aftale om et uforpligtende møde, hvor vi kan fortælle mere om hvad og hvordan vi kan hjælpe dig.

Sådan navigerer du rundt i en 3D model ved brug af keyboard:

* Piletasterne = frem, tilbage og til siderne
* Kig op = I tasten
* Kig ned = K tasten

På din tablet eller smartphone bruger du touchfunktionen.

Leg lidt med funktionerne i venstre nederste hjørne af modellen. Du kan vælge at se modellen som “dukkehus”, som grundplan eller vælge etage for modeller i flere etager. Du kan også lege med målebåndet, der måler op med mere end 99% nøjagtighed.

Bemærk de mange tags du møder på din vej rundt. Klik eller peg på disse, og få masser af information og video

MUSEER

Nationalmuseet for Royal Navy: HMS Trincomalee
HMS Trincomalee er en britisk Royal Navy Leda-klasse sejlfregat bygget kort efter afslutningen af Napoleonskrigene.

Klik på billedet for se en 3D model af dette smukt restaurerede gamle krigsskib:

FÆRGER

Nedenfor ser du en 3D demo model af M/F Deutchland der besejler ruten Rødby/Puttgarden. Bemærk hvordan personer på modellen har fået sløret deres ansigter. En funktion der anvendes, såfremt det ikke er muligt at undgå personer under optagelserne.

Klik på billedet for at gå til 3D demoen af MF Deutchland


INDUSTRIEN

Industrien kan drage meget store fordele af 3D modellen, som en perfekt dokumentation af virksomhedens installationer. Tredjeparts teknikere, kan studere et anlæg, og blive fortrolige med installationerne, allerede inden de ankommer til virksomheden.

Klik på billedet nedenfor, og kig indenfor i et Mech/Elec Room i 3D

KONTORER

Microsoft har set fordelen ved 3D modellen. Slå et smut indenfor hos Microsoft Center i Bruxelles. Klik på billedet nedenfor

BOLIGSALG, Ejendomsmæglere

Skal du sælge din bolig? En 3D model giver dig mulighed for at holde åbent hus døgnet rundt. Og du behøver ikke at skulle holde klinisk rent og rydeligt hele tiden. Du skal heller ikke forlade dit hjem i tide og utide, for at lukke fremmede ind, der på egen hånd kan snuse rundt i dit hjem.
Få en 3D model af din bolig, og tiltræk mange gange flere interesserede. nu kan de gå rundt og drømme sig ind i dit hjem – hjemme fra deres computere. Og med måleværktøjet, kan de måle op til gardiner og møbler, eller måske ændringer i boligen – med over 99% nøjagtighed.

Klik på billedet nedenfor, og kig indenfor hos familien Beckmann i Berlin

Her er det en fleretagers villa der har fået en tvilling i form af en 3D model:

DollHouse fra en 3D model af et fler-etagers hus

MUSEER OG OFFENTLIGE BYGNINGER

Det imponerende Planetarium er midtpunktet i Hamburg Stadtpark. Det 70 meter høje Planetarium blev bygget mellem 1912 og 1915 og var oprindeligt et vandtårn, designet til at være et meget synligt, repræsentativt vartegn. Efter en 12-måneders transformation åbnede Planetarium sine døre i 1930, hvilket gjorde det til et af de ældste observatorier …

Flyvemuseet beliggende i Santa Monica lufthavn I Californien er hjemsted for snesevis af pensionerede og restaurerede fly og mange andre genstande fra luftfarten. Udstillingen inkluderer også et restaureret biplan, en tidligere Turbojet-motor og en kopi af Wright-brødrenes fly

KLIK PÅ BILLEDET – så føres du ind i museet

.

RESTAURANT / BAR / CAFE

Er du restauratør? Vis din smukke restaurant frem til interesserede døgnet rundt, med mulighed for gæsterne at klikke sig ind til menukort, bordbestilling eller andet du gerne vil dele med dem.

Klik på billedet nedenfor, og gå en tur rundt i Stag’s Head pub virtuelle rundvisning i barområdet, vinterhaven spiseplads, udendørs pizzaovn og legeplads

TRANSPORT

Tag en virtuel 3D-tur inde i den nye Airbus A350. Det franske lavprisselskab Bee’s Airbus A350 kan opleves via en virtuel 3D model.

Klik på billedet, og velkommen ombord!

Udendørs 3D Tours

Nordic UAV benytter det nyeste inden for 3D kamerateknologi. Vore kamerarer anvender 6 linser og infrarød laser til opmåling af afstande og dybde i billederne, for at give den bedste 3D oplevelse. Opmålinger sker med mere end 99% nøjagtighed.
Vore kamerarer fungerer bedst indendørs, da solens infrarøde strålæer er stærkere end kameraets, og dermed ødelægger betingelserne for 3D skanning. Men – der er jo løsninger på alt, og skal du bruge en udendørsskanning, så klarer vi det i tidsrummet 35 minutter for solopgang og 35 minutter efter solnedgang. Her er lyset perfekt, og solens infrarøde lys er væk. Så lad dig ikke holde tilbage hvis du har et udendørs anlæg du ønsker foreviget i en 3D Tour

Klik på billedet, og tag en tur til Hawai, og oplev en flot udendørs 3D Tour

Nordic UAV kan også klare dine udendørs arealer i 3D – det kræver blot at vi arbejder før solopgang, og efter solnedgang