3D scanning - virtuelle ture - 3D modeller - plantegninger

Nordic UAV tilbyder Matterport interaktive 3D- og Virtual Reality-optagelser, der føles så virkelige som at være der selv. Matterports fantastiske teknologi giver mulighed for en fordybende walkthrough-oplevelse når som helst, hvor som helst fra smartphone, tablet, computer eller med virtual reality-briller.

Gør din ejendom eller virksomhed tilgængelig via VR briller, og lad beskueren gå rundt i ejendommen, med en total følelse af selv at være der.
Grundplan / Plantegning

Nordic UAV - 3D virtuelle ture kan implementeres i alle brancher

Luk op for publicum døgnet rundt
En Nordic UAV 3D virtual Tour giver seeren mulighed for at udforske alle rum i en ejendom helt problemfrit. Vi anvender et specialiseret, højteknologisk 3D kamarasystem bestående af 6 kameralinser på 134Mp samt laser-skanningssensorer, der sikrer dybde og mål til en perfekt dynamisk 3D-model, der kan udforskes online OG i et virtual reality headset, der også forhandles hos Nordic UAV

Når objektiverne og lasersystemet scanner, fanger det farver og konturer i et rum og beregner dimensioner og afstandsforhold mellem objekter. Der er intet andet lignende i branchen. Andre laserbaserede kamerasystemer er besværlige, dyre og tager dage for at skabe en 3D-model. Vi kan scanne en ejendom og have det på internettet på timer!
Butikker, restauranter, hoteller, museer
3D virtuelle ture for ejendomsmæglere, der ønsker et ekstra skud for fremhævelse af ejendomme til salg.

3D virtuelle ture for hoteller, vil give store fordele for gæster, der kan gå en tur rundt i hotellet og vælge værelse, allerede inden de ankommer

Museer, slotte og andre kulturskatte, giver adgang til alle verden over, og selv gangbesværede får mulighed for at komme rundt i seværdighederne.

Udlejere af erhvervsejendomme vil kunne give potentielle kunder mulighed for at bevæge sig rundt i lejemål, hjemme fra deres computer, i stedet for at skulle rejse rundt på fremvisninger
3D præsentation af boliger til salg
En unik fremvisning af din bolig. Du får "åbent hus" hele døgnet rundt. Du vil opleve en meget høj interesse for boligen, og chancen for at sælge til prisen forøges stærkt
Lad din virksomhed blive en del af Googles store Danmarkskort
et 3D scan af din virksomhed, kan lægges op på Google Maps - det store levende Danmarkskort - som giver adgang til et hav af smarte funktioner og søgemuligheder indenfor virksomheder, butikker, restauranter, oplevelser etc.

Vidste du, at Google vægter virksomheder med Street View præsentationer langt højere, end virksomheder uden? Din virksomhed bliver præsenteret med virksomhedsprofil, billeder og kontaktoplysninger, så tydeligt at ingen kan overse det.
Skematisk Grundplan / Plantegning
En 3D Tour fra Nordic UAV er en overbevisende måde at præsentere sin bolig. Det er muligt at se boligens grundplan direkte i præsentationen, men potentielle købere forventer ofte at kunne præsenteres for en plantegning over ejendommen.

Skematiske plantegninger i tillæg til en 3D Tour er en nem måde at gøre boligpræsentationen fuldkommen. Nordic UAV levere skematiske grundplaner/plantegninger i både PNG og/eller PDF format. Værelser der ikke ønskes skannet, inkluderes ikke i areal beregningen for grundplanen/plantegningen Mål på grundplan/plantegning er ca 99% i forhold til virkeligheden. Kontakt os for mere info, eller bestil til et uforpligtende møde.