Ny sag hos Wilstrup Bolig

På Byåsen 45 i Gilleleje, finder du denne perle af et sommerhus. Lige i smørhullet af Nordsjællands sommerhuskvarterer. Og naturligvis har den fornuftige mægler ladet Nordic UAV skabe en digital tvilling, til fordel for både mægler, sælger og køber. Interesserede kan ganske enkelt sidde hjemme i sofaen, og virtuelt gå rundt og blive sultne på boligen. Wilstrup Bolig har allerede solgt en bolig, på en digital fremvisning via Nordic UAV’s 3D Tour fra ejendommen. Det glæder os at NUAV’s service på denne måde kan fremme hussalget, og skabe kortere liggetider for sælgerne.

Klik på billedet herunder, og få ved selvsyn bekræftet denne hyggelige boligs rolige og tiltalende atmosfære. På din vej rundt i bolig og have, støder du på ikoner med 360° – dem kan du klikke på, og derved ført ud i området, hvor du kan opleve den pragtfulde badestrand ud til Kattegat, en gravhøj med en fantastisk udsigt og sidst, men ikke mindst – et hyggeligt gårdsalg af friske nylagte landæg

Leave a Reply