Brug din 3D Model optimalt

Ved hjælp af InfoTags og DeepLinks får du fuldt udbytte af din 3D model fra Nordic UAV. På dine kunders digitale vej igennem 3D modellen af din virksomhed, møder de, på strategiske steder, disse tags, der fodrer dem med information om alt du har på hjerte. Det kan være produktbeskrivelser, information i form af tekst, video, billeder, links til yderligere information på Internettet etc.

Er din virksomhed opdelt i forskellige afdelinger, kan du anvende såkaldte “DeepLinks” til at sende kunderne rundt i afdelingerne. Et DeepLink ligner et InfoTag, men har anden farve, og indeholder et link der ved klik, bringer kunden videre til den ønskede afdeling. Det kan også være links til afdelinger rundt om i landet, så en kunde der er landet i en afdeling i København, men ønsker at se afdelingen i Århus, ved et klik sendes til Århus.

Mange virksomheder har set de fordelene ved brug af tags. En virksomhed der flittigt bruger tags. er Dansk Køkkenhåndværk. De bruger InfoTags til priser og produktbeskrivelser i deres showroom i Hellerup, og er pt ved at gøre klar til at Nordic UAV kan koble deres showroom i Hellerup og Kirke Såby, samt deres snedkeri i Kirke Såby sammen ved hjælp af DeepLinks. En ejendomsmægler anvender DeepLinks til at sende købsinteresserede rundt i større ejendomme, blot ved et klik med musen.

Brugen af tags begrænses KUN af fantasien – Nordic UAV kan oprette tags til ethvert ønske du måtte have. Kontakt os for mere info, eller for aftale om et uforpligtende møde, hvor vi sammen kan sammensætte en 3D løsning for DIN virksomhed. En sand vitaminindsprøjtning for din markedsføring…

Leave a Reply