Næsten 80% købere og sælgere af boliger vil vælge ejendomssalgslister med 3D-Tours

Næsten 80 procent adspurgte huskøbere og sælgere ville skifte til en ejendomsmægler, der tilbyder ejendomssalg med en 3D virtuel gennemgang af boliger (3D Tour). 83% af disse er såkaldte “millennials”. Millennials er personer der er født mellem 1980 og 2000.

Det er tydeligt, at salgslister over boliger med kun statiske fotos ikke længere vil være levedygtige muligheder i nær fremtid. I USA, hvor undersøgelsen er lavet, viser det sig også, at det betaler sig godt, at præsentere boliger med 3D Tours. Ejendomme sælger 20% hurtigere, og lukker op til 9% højere priser end boligpræsentationer med almindelige fotos.

Købere er også interesseret i muligheden for at kunne foretage opmåling i den virtuelle bolig. Næsten 90 procent af de potentielle købere rapporterede, at en fordybende 3D-tur, der giver dem mulighed for at foretage digitale opmålinger af værelser, vægge, døre, vinduer osv., ville gøre dem mere interesserede i en bolig. Derudover sagde over halvdelen (55 procent) af de potentielle købere, at de ville være parate til at købe en ejendom ubeset, hvis der var en 3D-Tour tilgængelig online.

Den unikke 3D-teknologi vi anvender hos Nordic UAV skaber en overbevisende alt-i-én 3D-dataplatform, der gør det hurtigt og nemt at omdanne ethvert fysisk rum til en nøjagtig og fordybende digital tvilling. Nordic UAV hjælper kunderne med at realisere det fulde potentiale i en bolig, og indbygger måleværktøjer i alle 3D-Tours – uden at det koster ekstra.

Kontakt os for mere info, eller bed om et uforpligtende møde – så er du på vej ind i fremtiden med “Åbent Hus” døgnet rundt…

De hvide streger i billedet illustrerer de infrarøde opmålinger et 3D kamera fra Nordic UAV foretager for hvert scan


Leave a Reply