Mød din digitale tvilling

Nordic UAV’s kraftfulde alt-i-et 3D platform giver dig mulighed for at omdanne din ejendom til en nøjagtig digital tvilling,

Mød din digitale tvilling

Få oplevelser der overgår alt du har set før. Digitaliser og se din ejendom, og dens rum, fra flere vinkler, og få nøjagtige opmålinger og meget mere. Med en 3D scanning fra Nordic UAV får du mageløse 3D ture igennem din ejendom, 4K-fotos i udskriftskvalitet, skematiske plantegninger, videoer og meget mere.

Dollhouse kig (dukkehus)

Zoom ud og se en digital tvilling af din ejendom udefra og drej den langs en hvilken som helst akse for at se den fra ethvert perspektiv. Du kan få det helt store overblik over din ejendom

Indvendigt kig

Gå en tur rundt i lokalerne/værelserne, som om du fysisk bevæger dig fra rum til rum, og oplev det som om du var der selv.

Skematisk Grundplan

Få et fugleperspektiv af din ejendom, kig ned oppefra, som om taget blev fjernet, så du nemt kan overskue din ejendoms layout.

NUAV Tags

Placer tags hvor som helst på strategiske steder, og skriv kommentarer, noter, videoer, fotos eller links. Simpelthen alt du ønsker at informere om, når man går omkring i din ejendoms digitale tvilling.

Måleværktøj

Brug det indbyggede måleværktøj, og opmål enhver væg, dør, vindue eller genstand i et rum. Du kan se om et møbel eller udstyr passer ind, om dørene er bredde nok, om du får plads i gange og værelser osv.

Kontakt os for mere information, eller for et uforpligtende tilbud

Leave a Reply