NUAV har kameraer til enhver 3D model

Nordic UAV arbejder med en bred vifte af digitale kameraer designet til at passe til dine umiddelbare og voksende behov over tid. Dette giver os fleksibiliteten til at skabe 3D modeller af enhver størrelse, skala og kompleksitet. Vort MP Pro2-kamera er vores mest intelligente og højteknologiske kamera, der kombinerer uovertruffen hastighed og præcision til enhver opgave.

Nordic UAV’s kraftfulde 3D-optagelsesplatform er også kompatibel med sofistikerede Lidar-kameraer inklusive Leica BLK360 for øget præcision og rækkevidde.

Kontakt os for mere info, eller for aftale om et uforpligtende møde.

MP PRO2

Vort MP Pro2-kamera er guldstandarden for 3D-optagelse. Det er perfekt til alt fra enkle boliger til store og komplekse forretningsområder. Intet kamera fanger så mange detaljer og med så høj hastighed og precision som Pro2, og det leverer enestående dimensionel nøjagtighed og fantastisk billedkvalitet, optaget med 6 linser på 134 Mp der assisteres af laseropmåling til dybde og afstande.


360° KAMERA

NUAV’s 360° kameraer er perfekte til optagelse af mindre rum, hvor den højeste nøjagtighed ikke kræves. Vi er naturligvis i front med den sidste nye teknologi, også inden for denne serie af 360° kameraer, så vi til enhver tid kan opfylde dine ønsker og behov for 3D optagelser i enhver situation


LEICA BLK360LIDAR-baseret kamera

Har du et specielt behov for højeste præcision og målfasthed, eller behøver du 3D modeller optaget i dagslys med stor præcision? Leica BLK360 er til fagfolk inden for arkitektur, ingeniørvirksomhed og beslægtede industrier. Det fanger enhver dimension med den højeste nøjagtighed, hvilket muliggør de mest detaljerede point cloud-filer (PCD).

Leave a Reply