NUAV nu på Trustpilot

Nordic UAV er nu på Trustpilot, og det vil glæde os overordentligt, hvis du vil lægge en anmeldelse af NUAV ind. Det kan være at du har en god oplevelse med det af vort arbejde der præsenteres på nordicuav.dk, eller du på anden måde har haft kontakt med os, og ønsker at sige et par ord. Din anmeldelse er af stor værdi for os, og vi takker på forhånd.

Klik på anmeldelsen nedenfor og bliv sendt direkte til TrustPilot

Klik på anmeldelsen og bliv sendt direkte til TrustPilot

2 Replies to “NUAV nu på Trustpilot”

  1. Jan er dygtig, meget reel og nem at arbejde sammen med.
    Jeg har haft stor glæde af hans hjælp til en vifte af forskellige IT-opgaver løst fleksibelt på timebasis. Han har hver gang leveret stor værdi for pengene og et resultat, som jeg har været fuldt tilfreds med.

Leave a Reply